SALA SPORT

Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi”  din Iași încurajează o viață sănătoasă prin sport, motiv pentru care pune la dispoziția studenților săi o sală de sport dotată cu toate utilitățile. Aici vei găsi o sală de fitness, o sală de aerobic, o sală de forță și una de jocuri, unde poți practica fotbal, baschet, volei sau tenis de câmp. În curând în campus vor fi finalizate lucrările la încă 2 terenuri de sport cu o suprațată de 1920 mp și respectiv 990 mp. Aceste terenuri de sport fiind obiective de investiții din cadrul proiectului “Reabilitarea şi Modernizarea Campusului Tudor Vladimirescu”, cu finanţare din fonduri europene, susţinută prin Programul Operaţional 2007-2013.

 

salisport

 

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași încurajează o viață sănătoasă prin sport, motiv pentru care pune la dispoziția studenților săi o sală de sport dotată cu toate utilitățile. Baza sportivă din campusul studențesc „Tudor Vladimirescu” este formată din 6 terenuri de sport în aer liber și 2 săli de sport.

De luni până vineri, în intervalul 8.00-18.00 se desfășoară orele de Educație fizică și sport.

Toți studenții au obligația să respecte regulille de utilizare a bazei sportive cuprinse în ROF COD.REG.33 aprobat prin Hotărârea Senatului nr. 129/17.05.2019.